Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2013 17:57 - За да си премиер трябват топки, а не охранителна фирма
Автор: bgantimafia Категория: Политика   
Прочетен: 1568 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

www.livenews.bg/Za-da-si-premier-tryabvat-topki--a-ne-ohranitelna-firma-45491


Председателят на Българска легия „Антимафия“ Григор Здравков гостува в студиото на LIVENEWS
Бойко Борисов image Борислав Радославов/LIVENEWS

За да си министър-председател трябва да имаш топки, а не охранителна фирма. Това заяви в студиото на LIVENEWS председателят на Българска легия „Антимафия“ Григор Здравков. Г-н Здравков коментира най-горещите събития от последните дни. Ето какво сподели той за зрителите на LIVENEWS.

 


За скандала „Буда“:

По повод публикациите от последните дни, засягащи премиера Борисов и вербовката му като агент Буда - г-н Борисов не е вербуван като агент Буда. На нас се опитаха да ни пробутат тези документи през 2010 г., но сега се подведоха колеги.

Не мога да приема, че строго секретни документи изтичат в медийното пространство по такъв начин. Този скандал обаче ще умре за 3 работни дни.

Аз съм сигурен, че тепърва ще излизат разработки, като по този начин ще бъде атакувано правителството. Всичко това е за едни пари, не за избори, защото ако спечелиш едни пари, ще спечелиш и изборите. Ние не сме адвокати на г-н Борисов.



За връзката на Хизбула с атентата в Бургас:



Атентат в Бургас image LiveNews

Каквато и да е истината, тя вече е силно политизирана. В момента, в който българската държава обяви кой стои зад атентата, това ще бъде прието като геополитически угодно решение.


Турците успяха да се справят с идентичен атентатор за 4 дни, а ние още не можем да кажем кой е.


През последните дни България е подложена на безпрецедентен натиск от САЩ и Израел. За да си министър-председател трябва да имаш топки, а не охранителна фирма.



За назначаването на ген. Стоименов в Консултативния съвет по национална сигурност:


Той е съветник по национална сигурност, тясно свързан с ЦК на БКП. Благодаряние на Кольо Босия и Антон Тодоров имаме тези документи. Събрахме ги и ги изпратихме до всички посолства.

Изпратили сме официално писмо до президенството и ГЕРБ - дотук няма официален отговор, явно правят много задълбочена проверка.


Консултативен съвет по национална сигурност image Борислав Радославов/LIVENEWS

Въпрос към Борисов - той като член на ЕНП дали е съгласен такъв човек със зависимости да заема такъв пост? Борисов казва „тези комунисти убиха дядо ми“ - този от лошите или добрите комунисти е?

Аз не искам да оспорвам качествата на ген. Стоименов, но когато ние сме член на НАТО, а не сме близки с Китай, е недопустимо назначението му.


Ген Стоименов е видимата страна, невидимата е едно лице, близо до ГЕРБ, което се вози в джип със сини лампи и осигурява гласове за ГЕРБ. Г-н Цветанов, какво трябва да стане, за да си свършите работата?!

 

За връзката "власт - организирана престъпност":

 

От Легия „Антимафия“ изпратихме отворено писмо - единствените хора, които не са отговорили са Борисов и Цветанов.


Попитахме дали познават Митко Стефанов – Каратиста. Всички бягат като опарени от този човек.

Мишо Светозаров - Бърборкото – г-н Цветанов, след като сте се похвалили, че сте арестували това лице, защо той все още се появява като организатор на ММА боеве?

Светльо Кантарджиев Белото е звънял в 2 сайта и се е представил като издател. Г-н Борисов, как вие не познавате това лице, като вие бяхте първия, на когото извадихте името му, докато бяхте кмет?


За стрелбата по Златко Баретата:


Златко Баретата image Livenews

Няма къде другаде да се случи, самата къща на Златомир е като крепост. Целта е била физическото отстраняване на Баретата.


Ако го бяха обстрелвали с гранатомет, то Борисов и Цветанов веднага изхвърчаха?!?


Баретата ходеше с бронирана жилетка, това е една от причините да са стреляли в крака му. Малко са групировките, които могат да организират подобно покушение.

 

За заседанието на КСНС и атентата в Бургас:

За мен е важно да кажат кой стои зад атентата, като организация. Нека да изчакаме официалната позиция на държавата. Искам да попитам г-н Цветанов дали е намесен български политик в атентата.



Опит за убийство на Ахмед Доган image LiveNews

Тук наричаме наркотрафиканти – министър-председатели (аналогия с ген. Мануел Нориега). Проблемът на управляващите е, че не искат да четат какво се е случило преди тях.



За опита за атентат срещу Ахмед Доган:


3-4 случайности съвпадат по много интересен начин. Като последствие ДПС ще втвърди електората си.


Не искам да коментирам това момче, но всички пропускат смяната на председателското място.


ДПС ще бъде основен фактор при решаване на важни геополитически въпроси





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. marystaneva - Относно досието "Буда"... Знаете ли какво е важно за мен?
06.02.2013 09:40
Не е важно дали харесвате г-н Борисов или не. Не е задължително да е одобряван от всички.
За мен обаче е важно, когато твърдите нещо, да го подкрепите с доказателства. Предположенията, хипотезите и внушенията нямат правна стойност. И вие прекрасно го знаете. А ако вашият председател или някой от вас смята, че има по-здрави "топки" от тези на Бойко Борисов, нека го докаже като се яви на избори. В противен случай няма да сте по-различни от лелките на пазара, които одумват всяка що-годе по-добре изглеждаща жена...

Относно досието "Буда"... Това, което видяхме, беше само предложение. Вариантите са два. Или не е бил информатор и размахването на това дело е безсмислено - просто компромат преди изборите или е бил - информация, която поставя под заплаха от отмъщение живота на този човек. Едва ли точно вие трябва да го правите... Нали уж сте "антимафия"?!
Има и трети вариант - да се е водел фиктивно като информатор, за да му бъдат прикривани евентуални престъпления. Е, скъпи "антимафиоти", ако има престъпления, които е извършил, изкарайте ги на светло, докажете ги и тогава ще ви призная за борци с престъпността. А дотогава за мен сте просто нечии маши... :(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgantimafia
Категория: Политика
Прочетен: 1259863
Постинги: 695
Коментари: 45
Гласове: 400
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930