Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2020 20:18 - ОСТАВКА! ОСТАВКА НА КАБИНЕТА БОРИСОВ 3! ОСТАВКА НА ГЕШЕВ! ОСТАВКА НА КОШЛУКОВ! ВСИЧКИ ВЪН!
Автор: bgantimafia Категория: Политика   
Прочетен: 1048 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

https://www.facebook.com/grigor.zdravkov/videos/3302942103123197/

Скъпи приятели, клипове от този род не са присъщи на БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ. Ние говорим с делата си. От петнадесет години Ви показваме корупцията и безобразията по високите етажи на властта и се опитваме да събудим у Вас чувството за самосъхранение и гняв към онези, които живеят с мисълта, че са недосегаеми и всичко им е позволено. Участваме активно в протести, борим се за каузи. ДНЕС нашата кауза сте ВИЕ и БЪЛГАРИЯ.

Репресии, крадене на бизнеси, изнасяне на народните богатства зад граница от чужди фирми с българско ( разбирай гербаджийско) участие, изсичане на вековни гори, изпразване на язовири, чудовищна корупция, напълно пробита законодателна, изпълнителна, съдебна власт, здравеопазване и образование, геноцид на възрастните, болните, инакомислещите и хората с увреждания, полицейщина, своеволия и побоища на протестиращи, завладяване на държавата от горе до най-долу от мафията "свой човек", пълно заличаване на историята, подобие на премиер, управляващ раята от джипка и по телевизията. Правителство, което от месеци не се е явявало на работа и криещо се от народа, министри-случайници, неграмотници и клоуни, председател на народното събрание без чувство за собствено достойнство и основна професия проектиране на поцинковани кофи, пълен контрол и терор на социалните мрежи, антисемейни и антидетски политики, празна хазна, милиарди заеми, които ще плащат и внуците ни, пълна липса на доверие в институциите, малки и големи дерибеи от местен и национален мащаб, положение на почти гражданска война, здравеопазване превърнато в търговско дружество и отдавна загубило първоначалното си предназначение, пълно сриване авторитета на България. Това е нещо много повече от национална катастрофа.

На 22 септември е денят на независимостта на България. Трагедия е, че се налага отново да се борим за нея. Мястото на всеки един от нас, на този ден е ТАМ - на площад НЕЗАВИСИМОСТ. Няма кой да ни свърши работата! Ако оставим тези хора да стигнат до избори, които ще провеждат те, отново нищо няма да се промени. Ще опорочат, купят и фалшифицират и тях. И тогава единственият възможен път ще е през ТЕРМИНАЛ 2. Не само за младите. Те вече са навън. И ние ще трябва да тръгнем след тях. За това:

ОСТАВКА!

ОСТАВКА НА КАБИНЕТА БОРИСОВ 3!

ОСТАВКА НА ГЕШЕВ!

ОСТАВКА НА КОШЛУКОВ!

ВСИЧКИ ВЪН!

И да започнем съграждането отново и от начало.

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgantimafia
Категория: Политика
Прочетен: 1258587
Постинги: 694
Коментари: 45
Гласове: 400
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930