Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2022 07:45 - ЕДИН ТОН КОКАИН ОТ КОЛУМБИЯ
Автор: bgantimafia Категория: Политика   
Прочетен: 160 Коментари: 0 Гласове:
0



  Масово в социалните мрежи и медиите върви опорката, че сегашното правителство е заето да чисти авгиеви обори. И на всички невярващи се дава направление към Баце и герб. Може, може...image! Освен, когато заменяш авгиевите обори с нечистени от години помийни ями.

Още, когато по време на първото служебно правителство беше назначено сегашното ръководство на Агенция "Митници" много разследващи журналисти и публични личности скочиха като ужилени. Не за друго, а защото сегашните герои бяха действащи лица в много техни разследвания и корупционни скандали в години назад. Като общо групичката на днешното ръководство е известна под името "синовете на Асен Асенов" и не за първи път е начело на една от двете приходни агенции на България. След тях винаги са оставали погром в митниците и подем в корупционните практики и скандали, а една личност известна на запознатите като сивия кардинал на митниците им е дърпала конците от съвсем близко разстояние, без значение кой е на власт. И сега е там и кадрува.

  Та, по същество...При рутинна проверка в пристанище Буенавентура ( Колумбия) е задържан 1 тон кокаин укрит в контейнер превозващ кожени дрехи и предназначен за България. От България той е трябвало да бъде пласиран в Италия, Франция и Германия. Стойността на наркотика на черния пазар може да достигне до 75 млн. долара. Това няма как да стане без изградени канали и практики и без участие на митнически служители на различни нива. Отбор "А" на Борисов, е заменен от първото служебно правителство с отбор "Б" на същия и едва ли някога ще се разбере с точност как и в каква посока текат паричните потоци, как се разклоняват, кои са ортаците в далаверата и кой прави гушка от нея. На нас обикновените хора остава само да се борим за живота на децата си. И тук, в България, и там за където ще бъде крайната дестинация на дрогата.

  И не си мислете, че ни е много приятно да изнасяме такива факти! БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АТИМАФИЯ беше пряк участник в протестите от лятото на 2020 г. Десетилетие и половина преди това създателите и с пълното съзнание за рисковете, на които се излагат подеха борбата с корупцията по високите етажи на властта. Бяха в първите редици от разследващи журналисти и публични личности, които водиха борбата с мафията на герб и понесоха последствията от това. И ние имахме надежди. Големи надежди! Искахме и все още искаме промяна. Борихме се за нея. Точно нас да пращате в Банкя и да ни прикрепвате към Баце е нелепо.Нашата борба продължава, такава каквато е била винаги.

НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЙ Е НА ВЛАСТ!

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgantimafia
Категория: Политика
Прочетен: 1260427
Постинги: 695
Коментари: 45
Гласове: 400
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930